Filistin Yerel Yönetimler Bakanlığı'nın Fakültemizi Ziyareti

Filistin Yerel Yönetimler Bakan Yardımcısı Mazen Muhammed Rateb Ghunaim, 20 kişilik bir heyet ile Fakültemizi ziyaret etti.

Dekanımız Prof.Dr. Recep BOZDOĞAN, söz konusu heyete “Türkiye’de Yükseköğretimde Yerel Yönetim Eğitimi ve Marmara Üniversitesi Örneği” konulu sunum yaptı.

Programda konuşan Filistin Yerel Yönetimler Bakan Yardımcısı Mazen Muhammed Rateb Ghunaim, Türkiye’nin yerel yönetimler alanında önemli reformlar yaptığını ve özellikle üniversitelerde yerel yönetimler programlarının çok gelişmiş olduğunu söyledi.

Sayın Ghunaim Türkiye’nin bu konudaki tecrübelerinden yararlanmak için özellikle Marmara Üniversitesi’ni ziyaret ettiklerini ifade etti ve yaptıkları sunum dolayısıyla Dekan Prof.Dr. Recep BOZDOĞAN’a teşekkür etti.

Dekan Bozdoğan da Filistin heyetini Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını, Fakültenin bu alanda ulaştığı bilgi ve tecrübe birikimini Filistin ile paylaşmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Resim İçin Tıklayınız.

Bu sayfa Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından en son 19.02.2018 16:57:55 tarihinde güncellenmiştir.