Diplomalar Hakkında Duyuru

Mezun Öğrencilerimize Duyuru :

12.06.2017 ve 22.06.2017 tarihinde mezun olan öğrencilerimizin diplomalarının basım ve imzalanma aşamaları tamamlanmış olup hazır durumdadır.
Diplomasını almak isteyen öğrencilerimiz kimlik fotokopileri ile birlikte şahsen veya Noter Vekaleti ile diplomalarını öğrenci büromuzdan teslim alabilirler.

Not :
- Geçici Mezuniyet Belgesi alan öğrencilerimiz mezuniyet tarihi itibari ile 6 ay geçmeden Geçici Mezuniyet Belgelerini iade etmeden Diploma alamazlar.
- Diplomasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak talep eden 3 öğrencimizin diplomaları henüz gelmemiştir.
- 07.07.2017 (Tek Ders) tarihli mezunların diploma basım-imza tamamlanmamış olup yaklaşık 15-20 gün içerinde sonuçlanacaktır.
- Öğrenci kimlik kartları iade edilecektir. (Denizbank kimlikleri değil , diğer kimlik kartı)
- Diplomalar 09:30-16:00 saatleri arasında alınabilir.

Öğrencilerimiz bu duyuruyu sosyal ağ üzerinden tüm öğrencilerimizle paylaşabilirler.

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığı