Fakültemizin 2014 Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fakültemizin 2014 yılı mezuniyet töreni, 26 Haziran 2014 tarihinde Anadoluhisarı Yerleşkesi’ndeki BESYO Konferans Salonu’nda yapıldı. Üniversite ve Fakülte yöneticilerimizin, öğretim üyelerimizin, misafirlerimizin ve öğrencilerimizin ailelerinin katıldığı tören, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Korosu’nun konseriyle başladı.

Fakülte birincisi Ezgi ŞİŞMAN’ın ve İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Saffet AÇIKGÖZ’ün konuşmalarının ardından, Dekanımız Prof. Dr. Recep BOZDOĞAN sevgili öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederek, öğrencilerimize mezuniyet sonrası yaşamları için değerli tavsiyelerde bulundu.

Ardından, törenin yapılmasına katkıda bulunan misafirlerimize, Fakülte ve bölüm birincilerine ve “Kampüste ve Beykoz’da Bahar” temalı 2014 Yılı S.B.F. Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren öğrencilerimize plaketleri takdim edildi. Sonrasında yapılan sinevizyon gösterisinin ardından, öğrencilerimiz diplomalarını bölüm öğretim üyelerinin ellerinden aldılar. Kep atma merasimi ile Konferans Salonunda sona eren tören, Fakültemiz önünde yapılan ikramlarla ve toplu resim çekimleriyle devam etti