Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Fransızca)

2018 YILINA AİT AKADEMİK YAYINLAR

Kitap Bölümleri

Arı, A. (2018). Financial Openness, Financial Stability, and Macroeconomic Performance in Turkey: A Comparative Perspective. In A. Aysan, M. Babacan, N. Gür, & H. Karahan (Eds.), Turkish Economy - Between Middle Income Trap and High Income Status. Palgrav

Arı, A., & Cergibozan, R. (2018). Sustainable Growth in Turkey: The Role of Trade Openness, Financial Development, and Renewable Energy Use. In M. Yülek (Ed.), Industrial Policy and Sustainable Growth. Springer

Cömert Baechler, N. (2018). The Motor Of Change in Seismic Risk Management Policy in Turkey: The Multidimensional Nature of Response. In V. Petit (Ed.), Population studies and Development From Theory to Fieldwork. Springer International.

Ege, A. (2018). Kemalizm’den Erdoğan Liderliğinin Yeni Osmanlıcılığına Osmanlı Geçmişiyle Kurulan İlişkide Medeniyet Olgusu. In T. Erdoğan, Y. Atayeter, & S. Yıldız (Eds.), Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Çalışmalar. Gece Kitaplığı.

Ege, A. (2018). Identities and the West in Özal’s Foreign Policy in the Post-Cold War: Examples of Kurdish Identity and the Turkic Republics. In Ö Küçüksolak & A. Yıldız (Eds.), Current Debates in International Relations and Law. IJOPEC Publication.

Ege, A. (2018). Islam and the Middle Eastern Affairs from An Huntingtonian Perspective: ”Clash of” or ”Clash within” Civilizations?. In R. Dorczac, R. Lenart-Gansiniec, & M. İçbay (Eds.), Research and Development in Social Sciences. Jagiellonian University Institute of Public Affairs.

Gençkaya, Ö. (2018). Financing Political Parties and Electoral Campaigns in Turkey. In S. Sayarı, P. Ayan, & Ö Demirkol (Eds.), Party Politics in Turkey, A Comparative Perspective. Routledge.

Özdemirkıran, M. (2018). Kavramlar ve Kuramlarla İlk Temas: Uluslararası İlişkilere Giriş Derslerinde Yaklaşım ve Yöntemler. In E. Canan-Sokullu (Ed.), Türkiye’de Uluslararası İlişkiler Eğitimi Yeni Yaklaşımlar, Yeni Yöntemler. İstanbul Bilgi Üniversitesi

Makaleler (SSCI, WOS, SCOPUS)

Ari, A., & Cergibozan, R. (2018). Currency crises in Turkey: An empirical assessment. Research in International Business and Finance46, 281-293.

Gençkaya, O. F. (2018). The Grand National Assembly of Turkey: A Decline in Legislative Capacity. PS: Political Science & Politics51(2), 0-0.

Bu sayfa Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından en son 01.04.2019 10:27:54 tarihinde güncellenmiştir.