"İyi Uluslararası Vatandaşlık: Küresel Uluslararası İlişkiler Perspektifi" Konulu Çalıştay

Merhaba,

Size, "İyi Uluslararası Vatandaşlık: Küresel Uluslararası İlişkiler Perspektifi" konulu yaklaşan bir çalıştay hakkında bilgi vermek istiyorum. Çalıştay, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde, C Blok, Fakülte Toplantı Odası'nda, 5. katta düzenlenecektir.

Çalıştay, 18 Mayıs 2023 tarihinde saat 9:00'da başlayacak ve 4:30'a kadar sürecektir.

Bu e-postanın ekinde programı bulabilirsiniz.

İyi uluslararası vatandaşlık konusunda bir Küresel Uluslararası İlişkiler perspektifinden araştırmalarını ve uzmanlıklarını paylaşacak heyecan verici konuşmacılarımız var. Bu alandaki mevcut tartışmalara ve yeni bakış açılarına katılım sağlamak için bu çalıştayın harika bir fırsat olacağına inanıyoruz.

İyi Uluslararası Vatandaşlık: Küresel Uluslararası İlişkiler Perspektifi çalıştayında sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Not: Çalıştay dili İngilizcedir.

Saygılarımla,

Doç. Dr. Hakan Mehmetcik

Çalıştay Programı İçin Tıklayınız.

Dear all,

I am writing to inform you about an upcoming workshop on "Good International Citizenship: A Global International Relations (IR) Perspective." The workshop will be held at the Faculty of Political Science, Marmara University, in C Blok, Faculty Meeting Room on the 5th floor.

The workshop is scheduled for May 18th, 2023, and will commence at 9:00 AM, continuing until 4:30 PM.

Please find the program attached to this email.

We have an exciting lineup of speakers who will be sharing their research and expertise on the topic of good international citizenship from a global IR perspective. We believe that this workshop will provide an excellent opportunity to engage with current debates and gain new insights in this area of research.

We encourage all of our colleagues and friends to contribute to the discussion by attending the workshop.

We look forward to welcoming you to the "Good International Citizenship: A Global IR Perspective" workshop.

Thanks&Regards,

Hakan Mehmetcik, Ph.D.