V. Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu

Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakülteleri’nin işbirliği ile bu yıl beşincisi düzenlenen Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu 9-10 Ekim 2019 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi ve İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk ALKAN, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nail YILMAZ ve Sempozyum Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Yüksel DEMİRKAYA’nın açılış konuşmaları ile başlayan sempozyum, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Ayşegül KOMSUOĞLU ÇITIPITIOĞLU yöneticiliğinde, İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Adem ESEN ve Prof. Dr. Azim ÖZTÜRK Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politika Geliştirme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tarkan OKTAY, Marmara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Erbay ARIKBOĞA ve Prof. Dr. Yüksel DEMİRKAYA’nın konuşmacı olarak yer aldığı açılış paneliyle devam etti. Sempozyum, iki gün boyunca, kamu yönetimi, yönetişim, yerel yönetimler ve hükümet sistemleri başta olmak üzere birçok konuda değişim ve süreklilik temalarına odaklanan başlıklarda düzenlenen 17 oturumda 75 bildiriye ve yoğun katılımla akademik tartışmalara ev sahipliği yapmıştır.

Sempozyum programına ve sunulan bildiri özetlerine bağlantıdan ulaşabilirsiniz.