2021-22 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Duyurusu

Fakültemizin 2021-2022 Akademik Yılı “Mezuniyet Töreni” 7 Eylül 2022 Çarşamba günü, 14.00-17.00 saatleri arasında Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir kapalı spor salonunda yapılacaktır.

Törenin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:

• Mezuniyet törenine katılabilecek öğrenciler şunlardır:
    • 2021-2022 akademik yılı güz dönemi mezunları,
    • 2021-2022 akademik yılı bahar dönemi mezunları,
    • 2021-2022 akademik yılı bütünleme ve tek ders mezunları ile yaz okulunda mezun olacak öğrenciler.

• Birinci maddede belirtilen öğrencilerden cübbesi olmayanlar tören salonuna alınmayacağından, ilgili öğrencilerin fakültemizden cübbe temin etmeleri gerekmektedir.

• Öğrenci cübbeleri fakültemiz destek hizmetleri şefliğinden, 31 Ağustos 2022 günü 13.00 ile 7 Eylül 2022 günü 12.00 saatleri arasında imza karşılığında teslim edilecek ve sözleşmede belirtilen süre içerisinde eksiksiz ve temiz olarak geri alınacaktır.

• Mezuniyet törenine katılmak için cübbe talebinde bulunan öğrencilerden rektörlüğün talimatı gereği depozito bedeli alınacak, dekanlığın tespit ettiği kiralama, temizlik ve onarım bedeli düşüldükten sonra geriye kalan meblağ cübbe tesliminde öğrencilere iade edilecektir.

• Sisteme kaydolan ve cübbe alan tüm öğrencilerimiz, kendileri hariç en fazla 3 (üç) misafirleri ile törene katılım sağlayabilirler.

• Tören yapılacak mekâna erken gelinmesi, bölümlerce görevlendirilen öğretim elemanlarının talimatlarına uyulması önem arz etmektedir.

• Her ne şekilde olursa olsun mezuniyet töreninin amacına aykırı hareket eden öğrenciler hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde yasal işlem yapılacaktır.

• Yerleşkede otopark problemi olduğundan, özel araç ile gelinmemesi veya yerleşke dışına park edilmesi gerektiği önemle duyurulur.

DEKANLIK