Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısı – 14 Ocak 2022

2022 yılı Siyasal Bilgiler Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısının ilki, Beykoz Belediye Başkanı sayın Murat AYDIN’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Kurul üyeleri; Üsküdar Kaymakamı sayın Murat Safa DEMİRYÜREK, İstanbul İl Kültür Md. sayın Coşkun YILMAZ, Türk Hava Yolları Muhasebe ve Mali Kontrol Başkanı sayın Zekeriya DEMİR, Dekanımız sayın Nail YILMAZ ile Dekan Yardımcılarımız sayın Zuhal MERT UZUNER ve İmam Bakır KANLI ve Fakülte Sekreterimiz sayın Fahrettin ÇELEN katılmışlardır. Toplantıda; kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi, kaynakların etkin ve verimli kullanılması ve mevcut kapasitenin geliştirilmesi hususunda fakültemizin üstlenebileceği misyon üzerine istişareler yapılmıştır.