İŞKUR DUYURUSU

Daha önce çeşitli kamu kurumları ile İŞKUR tarafından uygulanan, vatandaşlara geçici istihdam sağlayan Toplum Yararına Programların benzeri olan ve sadece öğrenciler için, yaz döneminde (Haziran-Eylül ayları arası) uygulanacak olan Sosyal Çalışma Programı başvuruları 25.06.2019 tarihinde başlayacak olup, 4 gün ilanda kalacaktır.

Öğrencilere yaz dönemi için istihdam olanağı sağlanacak olan programlar için başvurular www.iskur.gov.tr  adresinden, iş arayan girişinden yapılacaktır.

Öğrencilerin aynı anda başlayan 3 programa birden başvurma hakları olup, GANO'su 2 ve üzeri öğrenciler başvuru yapabilirler. Aşağıda, İŞKUR hizmet merkezinde açılan program bilgileri ve kontenjan durumları belirtilmiş olup, ayrıca ekte, sosyal çalışma programı ile ilgili kısa bilgilendirme notları da bulunmaktadır.

İlgililere duyurulur.

Sosyal Çalışma Programı Hakkında Bilgiler