Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Programına Başvuran Öğrencilere Duyurulur

Fakültemize bağlı Bölüm ve Birimlerimizde 2015-2016 Eğitim – Öğretim Yılında “Kısmi Zamanlı” olarak çalıştırılacak öğrencilerle ilgili Dekanlık Yönetim Kurulu Toplantısı Salonunda 23.10.215 Cuma günü Bölüm ve Dekanlık Yetkililerinden müteşekkil komisyon tarafından yapılan mülakat sonucunda çalışmaya hak kazanan öğrenci isimleri ile çalışacakları yerler ekteki listede belirtilmiştir.

“Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı” ile ilgili tüm işlemler Rektörlüğümüz Göztepe Kampüsün de bulunan Sağlık Kültür ve Spor Dairesince yapılacağından, bizzat başvuruların buraya yapılması; çalışmayla ilgili iptal veya değişikliğin mutlaka 26.10.2015 Pazartesi gününe kadar Dekanlığımıza ivedi yapılması hususu önemle duyurulur.

DEKANLIK

Kısmi Zamanlı Öğrenci Programı Mülakat Sonuç Listesi (23.10.2015)