MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2020-2021 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENLERİ

Sevgili Mezunlarımız,

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri tarihleri belirlenmiş ve mezuniyet törenleri takviminde belirtilmiştir. Mezuniyet Törenlerine öğrenciler ve ailelerinden 3 kişiyi geçmeyecek şekilde katılım sağlayabilecektir. Mezuniyet törenleri, takvimde belirtilen tarihlerde üniversitemizin Anadolu Hisarı Yerleşkesinde bulunan stadyumda yapılacaktır.

Mezuniyet Törenleri ile ilgili sizlerin, ailelerinizin ve mensuplarımızın sağlığı ve güvenliğinin azami olarak sağlanabilmesi için üniversitemiz tarafından değerlendirmeler yapılarak gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Sosyal mesafe, maske kullanımı, hijyen kurallarına uyum gibi kritik tedbirlerin yanında aşı ve aşı olamayanların PCR test sonuçları sizin, ailenizin ve mensuplarımızın sağlığı açısından önem arz etmektedir.

Mezuniyet Törenlerine katılmak isteyen mezunlarımızın, mezuniyet törenleri için hazırlanmış olan web sitesinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Mezuniyet törenleri için hazırlanan web sayfasından kayıt formunda sizlerden istenen bilgileri ve belgeleri eksiksiz olarak yüklemeniz gerekmektedir. Törene katılabilmek için mutlaka başvuru yapılması zorunludur. Başvurularınızı mezun olduğunuz biriminizin tören tarihinden 3 gün öncesine kadar yapmanız gerekmektedir.

Mezuniyet Törenleri esnasında giyilecek cübbe ve kepler birimler tarafından temin edilecek ve öğrencilere dağıtımı yapılacaktır.

Mezuniyet Törenleriyle ilgili duyuruları birimlerin web sayfalarından ve elektronik posta adreslerinize ulaşan mesajlardan, üniversitemiz sosyal medya hesaplarından ve web sayfasından takip etmeniz önemlidir.

Kayıt için: https://www.marmara.edu.tr/takvim/tum-duyurular/2020-2021-egitim-ogretim-yili-mezuniyet-torenleri-takvimi-ve-basvuru-sayfasi

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü